Russian site

קולקציית היינות שלנו

יקב הר אדר מייצר יינות אדומים ולבנים והקולקציה שלנו מאופיינת ביינות זניים ובלנדים שונים. הדרך לבחירת הבלנדים ביקב הינה דרך ייחודית המייצגת את האווירה המשפחתית הקיימת ביקב.

לקראת בחירת קולקציית היינות בכל שנה מוזמנים ליקב לערב טעימות חברים, שכנים, ייננים ולקוחות שאוהבים את יינות היקב. חבורה זו מוזמנת לטעימה עיוורת של בלנדים שונים שהוכנו ביקב מבעוד מועד, כל אחד מדרג את היינות הנטעמים לפי אהבתו והערכתו בין אם היא הערכה מקצועית ובין אם לאו. בסוף הערב היינות שזכו לדרוג הגבוה ביותר נבחרים להוות את הקולקציה של היקב לשנה זו. אם גם אתם חובבי יין ומעוניינים להצטרף לערבי הבחירה שלנו, פנו לצור קשר ואנו נשמח לארח אתכם.

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

מרלו

ענבי המרלו שלנו נבצרים מכרמים בוגרות באיזור הרי יהודה וירושלים. היין מתיישן ביקב בחביות עץ אלון צרפתיות לתקופות של 18-24 חודשים. יין המרלו של יקב הר אדר מאופיין בגוף בינוני ובטעמי פירות יער, וניל ושוקולד.

מרלו רזרב 2009 – זוכה מדליית כסף
מרלו הרי יהודה 2008 – זכה במדליית כסף
מרלו עבדת 2008 – זכה במדליית כסף
מרלו 2006 – זכה במדליית כסף
מרלו 2013 – זכה בשתי מדליות כסף

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

קברנה סוביניון

ענבי הקברנה סובניון שלנו נבצרים מכרמים נבחרות באיזור הרי יהודה וירושלים. היין מתיישן ביקב בחביות עץ אלון צרפתיות לתקופות של 18-24 חודשים.
יין הקברנה סובניון של יקב הר אדר מאופיין בגוף מלא ועוצמתי עם ארומות של תבלינים, פרחים, פלפל ופירות יער. טעים לשתייה עכשיו אך מומלץ לשימור לתקופות ארוכות.

קברנה סובניון רזרב 2009 – זוכה מדליית כסף
קברנה הרי יהודה 2008 – זוכה מדליית כסף

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

שירז

ענבי השירז שלנו נבצרים מכרמים בוגרות באיזור הרי יהודה וירושלים. היין מתיישן ביקב בחביות עץ אלון צרפתיות לתקופות של 18-24 חודשים.
יין השירז של יקב הר אדר מאופיין בסגנון של עולם ישן, צבעו אדום-סגול, באף ריחות של אדמה, פירות יער, טחב וחורש אורנים, טעמו עשיר מאוד ורך בפה. יין השירז מתאים למאכלי בשר כבדים ומומלץ לשימור לתקופות ארוכות.

שירז 2010 – זכה במדליית כסף
שירז 2014 – זכה במדליית כסף

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

פטי ורדו

יקב הר אדר היה מהראשונים שזיהו את עוצמתו של הפטי ורדו ואת הייחודיות שלו כיין זני. ענבי הפטי ורדו שלנו נבצרים מכרמים בוגרות באיזור הרי יהודה וירושלים.
היין מתיישן ביקב בחביות עץ אלון צרפתיות לתקופות ארוכות. יין הפטי ורדו של יקב הר אדר מאופיין בצבע אדום עמוק ובעל גוף מלא מאוד ומרקם לעיס. באף ריחות של ציפורן, תבלינים, פירות יער ומעט שוקולד.
טעמיו העוצמתיים נשארים לאורך זמן. יין זה מתאים לכל אלו שאוהבים יינות עוצמתיים ומפתיעים ובהחלט לא שגרתיים. היין מוכן לשתיה אך ימשיך להשתבח בבקבוק לאורך שנים.

פטי ורדו 2012 – זכה במדליית זהב
פטי ורדו 2014 – זכה במדליית כסף

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

קריניאן

ענבי הקריניאן שלנו נבצרים מכרמים בוגרות באיזור זכרון יעקב ובנימינה. היין מתיישן ביקב למשך 18 חדשים בחביות עץ אלון צרפתיות. יין הקריניאן של יקב הר אדר מאופיין בצבע אדום-סגול, בחמיצות מאוזנת ובגוף בינוני. באף ריחות של לבנדר, סיגליות ותבלינים וטעמו מורכב מאוד ומיוחד.

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

csm

זהו יין הדגל של יקב הר אדר והוא למעשה ממסך (בלנד) של קברנה סובניון, שירז ומרלו. יין זה משלב את הטוב שבכל זן וזן ולא אחת זכה לביקורות נפלאות ותשבוחות מצד מבקרי היין שאף נתנו לו את הכינוי "קסם" של יין (קברנה, סירה, מרלו). שילוב מושלם זה בין שלושת זני הענבים מביא ליין מאוזן ועשיר בריחות ובטעמים, יין מבושם ופרחוני בעל גוף בינוני עד מלא.

CSM 2013 – זכה במדליית זהב

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

פורט

יין קינוח בסגנון פורט- 100% ענבי שיראז שהתיישנו ביקב 24 חודשים וחוזקו באלכוהול כנהוג ביינות מסוג פורט. ארומות של דובדבן.
אזל במלאי.

הבקבוקים שלנו - יקב הר אדר

שרדונה

ענבי השרדונה שלנו נבצרים מכרמים באיזור עמק האלה ומענבים אלו מייצרים ביקב 2 סוגי שרדונה:

שרדונה בחבית – יין שרדונה המיושן בחביות עץ אלון צרפתיות ביקב לתקופות של 6-10 חודשים. יין השרדונה חבית של יקב הר אדר מאופיין בארומות של אננס, מנגו, דבש ואגוזים. צבעו זהוב עמוק ומרקמו חמאתי. יישון השרדונה בחבית יוצר יין מיוחד מאוד ונעים לשתיה.

שרדונה – בנוסף לשרדונה המיושן מייצרים ביקב הר אדר גם יין שרדונה המאופיין ברעננות ובחמיצות מעודנת, צבעו זהוב בהיר וצלול ובאף ריחות קיץ של אננס, סברס, אפרסק ומשמש. היין פירותי ורענן ומתאים לשתיה בעיקר החודשי הקיץ הישראלי.