Russian site

חדשות

מרלו - למה לא?

אתר התושבים של הר אדר מפרגן ליקב הר אדר לקראת ההשקה החגיגית של מרלו 2010

תאריך: 11/03/2013

יקב הר אדר, יקב הבוטיק הייחודי כאן בהר אדר משיק ביום חמישי הקרוב (14.3.13) את יין המרלו 2010.

בהשקה החגיגית יוכלו המבקרים בבית משפחת רביניאן לזכות בטעימות חינם של המרלו - יין שיושן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון ונשמר ביקב עוד 8 חודשים לפני ההשקה. הענבים נבצרו מאזור הרי יהודה והיין מאופיין בארומות של פירות יער אדומים, פלפל ושוקולד מריר.
יקב הר אדר שהוקם בשנת 2006 התפתח מאוד בתקופה האחרונה: ירון, היינן של היקב, מספר כי היקב זוכה לחשיפה גדולה באתרי היין השונים, כמויות היין גדלו, ולצוות היקב הצטרף יועץ יין בכיר, יותם שרון – לשעבר יינן יקב ברקן. היקב התחדש גם באתר אינטרנט חדש.
השנה זוהי השנה הרביעית ברציפות בה זכה היקב במדליה בתחרות היין הבינלאומית "טרה וינו", ועתה מעטרות את קירות היקב 7 מדליות שונות. כמו כן, היקב כשר למהדרין וכשר לפסח.
היקב מזמין את הגולשים, תושבי היישוב והאזור ואורחיהם להשקת המרלו בחמישי 14/3 בשעות 16-22 ובשישי 15/3 בשעות 9-16. כולם מוזמנים להגיע ליקב לטעום, ליהנות ולקנות...
במהלך ההשקה החגיגית אפשר יהיה למצוא ביקב גם את האמן סיון גל, עם ציורי שמן של דמויות ונוף, עבודות קרמיקה אביביות של קמילה מסטודיו קרמיסו, גבינות איכות בייבוא אישי מצרפת, שמן זית מבית משק הלל, ריבות כפריות, מארזי שי לחג והמון חיוכים ויין טוב.

לכתבה באתר התושבים של הר אדר

יינות יקב הר אדר

לחדשות נוספות