Russian site

הכרמים

יקב הר אדר כיקב בוטיק קטן שם דגש על חומר הגלם בו הוא משתמש מתוך אמונה כי חומר הגלם הוא הבסיס הראשוני ליין איכותי, על כן בוחר היקב בכרמים איכותיים השמים דגש על הטרואר המקומי של הרי יהודה וירושלים.

לאורך כל השנה שומרים יינני היקב על קשר הדוק עם הכורמים ומעודכנים במצב הכרם. לקראת מועד הבציר מגיעים הייננים לכרם בכדי לבדוק ולבחור את החלקה האיכותית ביותר ממנה יבצרו הענבים. הייננים מחליטים על מועד הבציר בהתאם לרמת הסוכר וחומציות הענב וזאת במטרה לקבל את הענבים בשלב הנכון והאיכותי ביותר.